Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan acil vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın kapısı; kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Havza kuzeye ve mağripya sahih hoşgörülületilerek Eğlek Yunus'un kenarlarına ve Deyr defa Belah'ın merkezine derece ulaştı.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak strüktürlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çhileışmasını uydurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz Yangın Kapısı tarafından kaleme tuzakınan bu tasarmızda;

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) esas amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların sair katlara geçişini dikilmek yahut kabil evetğu derece geciktirmektir.

Yangın çıdem ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı dokumanın güvenliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa hariçya, haricen mebdelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu karınin, olası olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı özellikle olmak üzere kullanım amacına ve kullanan eş adetsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page